Introduction to the concept of enterprise. Business types. The enterprise and the environment. The business functions. Organisational management schemes. Personnel Administration. Techniques efficient administration. Production management. Your company\\\\\\\'s action plan. Economic analysis, cost benefit analysis, financial evaluation and processing plant efficiency. Investment Evaluation.
Το μάθημα έχει σκοπό να καταστήσει τους σπουδαστές ικανούς να κατανοήσουν τις βασικές οικονομικές αρχές, τους τρόπους οργάνωσης και διοίκησης των επιχειρήσεων τροφίμων και τις διαδικασίες λήψης των επιχειρηματικών αποφάσεων.
Not required.
Level:
Type:
Undergraduate
(A-)
Visit Course Page
Aikaterini Kaleri University of Patras Philosophy
Christos Floros TEI of Crete Department of Accounting and Finance
Magdalene Dragasaki TEI of Crete Plant Sciences
, Other Institute
Antonia Psaroudaki Other Institute Nutrition and Dietetics
Giorgos Apladas TEI of Crete Department of Business Administration