Υγιεινή Εγκαταστάσεων Βιομηχανιών Τροφίμων


-


Στόχοι Μαθήματος

Κατανόηση της αναγκαιότητας της υγιεινής τροφίμων  Κατανόηση των πηγών μίανσης των τροφίμων Αντίληψη της συσχέτισης της υγιεινής τροφίμων με το μοντέρνο τρόπο ζωής, τη βιομηχανική παραγωγή και το διεθνές εμπόριο Κατανόηση της επίπτωσης πλημελών χειρισμών τροφίμων στην υποβάθμιση της υγιεινής τους και στην αύξηση της επικινδυνότητας για τον άνθρωπο


Προαπαιτούμενες Γνώσεις

Δεν απαιτούνται.


Περιεχόμενα

Εισαγωγή, Επιδημιολογικά Στοιχεία, Νομοθεσία Υγιεινής Και Ασφάλειας Τροφίμων, Βιολογικοί Κίνδυνοι Τροφίμων, Χημικοί Κίνδυνοι Στα Τρόφιμα, Έλεγχος Κινδύνων, Όρια Ανάπτυξης Παθογόνων, Προαπαιτούμενα Haccp, Διαγράμματα Ροής Τεχνολογίας Haccp

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Βαθμίδα:

Τύπος:

Προπτυχιακό

(A-)


Εκπαιδευτές: Παναγιώτης Σκανδάμης
Τμήμα: Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής Του Ανθρώπου
Ίδρυμα: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Θεματική Περιοχή: Άλλες Γεωργικές Επιστήμες
Άδεια Χρήσης: CC - Αναφορά - Παρόμοια Διανομή

Επισκεφτείτε το μάθημα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ