Να αποκτήσει ο φοιτητής τις βασικές γνώσεις για τις βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά.
Δεν υπάρχουν προαπαιτήσεις.
1. Βιταμίνες και μεταβολές τους κατά την επεξεργασία των τροφίμων. Σημασία τους για τον άνθρωπο. Εισαγωγικά στοιχεία για τις βιταμίνες Κατάταξη Βιταμινών 2. Ανόργανα συστατικά στα τρόφιμα. Σημασία τους για τον άνθρωπο. Ανόργανα Στοιχεία Μακροστοιχεία στους ανθρώπους Απαραίτητα ιχνοστοιχεία Κύριες λειτουργίες των Ιχνοστοιχείων
Βαθμίδα:
Τύπος:
(A-)
Επισκεφτείτε το μάθημα
Αικατερίνη Καλέρη Πανεπιστήμιο Πατρών Ερμηνευτική-Φαινομενολογία
Χρήστος Φλώρος ΤΕΙ Κρήτης Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοικονομικής
Μαγδαληνή Δραγασάκη ΤΕΙ Κρήτης Τεχνολόγων Γεωπόνων
, Άλλο Ίδρυμα
Αντωνία Ψαρουδάκη Άλλο Ίδρυμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Γιώργος Απλαδάς ΤΕΙ Κρήτης Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων