Αγγλικά ΙΙΙ


Το μάθημα Αγγλικά ΙΙΙ του 3ου Εξαμήνου ασχολείται με τη διδασκαλία αυθεντικών επιστημονικών κειμένων στην Αγγλική Γλώσσα που αφορούν στην Ηλεκτρική και Ηλεκτρονική Μηχανική, στους Μετρητές Ηλεκτρικής Ενέργειας και στη Μηχανική. Έτσι οι φοιτητές εξοικειώνονται με στοιχεία του λόγου (discourse features), όπως έννοιες και λεξιλόγιο που αφορούν στην ειδικότητα τους, καθώς γραμματικές και συντακτικές δομές που συναντώνται σε κείμενα ορολογίας.


Στόχοι Μαθήματος

Κύριο μέλημα του μαθήματος είναι η διδασκαλία δομών γραμματικής και λόγου προσαρμοσμένων στην ειδικότητα των φοιτητών σε επίπεδο intermediate-upper intermediate.


Προαπαιτούμενες Γνώσεις

Συμμετοχή σε κατατακτήριο τεστ (επίπεδο γλωσσομάθειας Β1, σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Σύγχρονες Γλώσσες)


Περιεχόμενα

Engineering Electrical and Electronics Engineering Electricity Conductors and Insulators Current Electricity Electric Circuit Sources of Electromotive Force: Primary Batteries Secondary Cells-Solar Cells Electric Meters : Measurement of Current Electric Meters : Measurement of Voltage

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Βαθμίδα:

Τύπος:

Προπτυχιακό

(A-)


Εκπαιδευτές: Σταυρούλα Ταβουλτζίδου
Τμήμα: Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ
Ίδρυμα: ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
Θεματική Περιοχή: Γλώσσα και Λογοτεχνία
Άδεια Χρήσης: CC - Αναφορά - Μη Εμπορική Χρήση - Όχι Παράγωγα Έργα

Επισκεφτείτε το μάθημα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ